Daisy & Gunther

Bio

Est – 2016

België en de wereld zitten met een grote leegte. Een leegte die Erik en Sanne, Sergio en Xandee, Luc Steeno en Sandra Kim, maar vooral… Nicole & Hugo achterlieten en die Daisy & Gunther met hun comeback met plezier opvullen in het land van het levenslied, die van een klinkend duo. Een Keytar Schlagerduo met hits over het verleden, de toekomst, het leven en plezier.

Het begon enkele jaren geleden voor Daisy & Gunther, verliefd, verloofd, getrouwd, muzikaal verbonden. Maar zoals dat wel eens durft te gaan heeft het leven soms andere wegen uitgeschreven voor twee mensen, waarna ook de muzikale carrière on hold werd gezet.

Nu zijn ze terug met een comeback tour “gescheiden in het leven, verbonden door muziek”. Daarin passeren niet alleen de oude hits de revue, maar zullen Daisy & Gunther ook fonkelnieuw materiaal brengen, en daar hoort natuurlijk in de toekomst ook een CD bij!

Daisy & Gunther hopen dan ook iedereen massaal op de been en aan het feesten te krijgen, waar dat ook mag zijn!

 

Pers

Members

Daisy & Gunther

Short Bio

België en de wereld zitten met een grote leegte. Een leegte die Erik en Sanne, Sergio en Xandee, Luc Steeno en Sandra Kim, maar vooral… Nicole & Hugo achterlieten en die Daisy & Gunther met plezier opvullen in het land van het levenslied, die van een klinkend duo. Zelf omschrijven ze zich als een "Keytar Schlagerduo" met hits over het verleden, de toekomst, het leven en plezier. Geen publiek is onbekend, geen fan onbemind, Daisy en Gunther, gescheiden in het leven, voor eeuwig en altijd verbonden door de bühne, muziek en het publiek.

Contact:

info@daisyengunther.be

Gescheiden in het leven, verbonden door muziek