Daisy & Gunther

VZW Feestvarken en onze nieuwe single

by admin
in News

Hoi lieve lezer

Het nieuws heeft je ongetwijfeld al per sociale media bereikt, maar het was door de grote drukte niet gelukt om onze website te updaten. Het grote nieuws, wij zetten ons – en dat met veel ijver en plezier ) in voor het goede doel in 2016. De integrale opbrengst van de on- en offline verkoop van onze kerstsingle “kerstmis in Rio” en Bonustrack “alleen ik en mijn muziek” worden weggeschonken aan Feestvarken VZW voor music for life.

De verkoop loopt gelukkig wel wat, we hopen dus een mooi bedrag te kunnen wegschenken, ook jullie zijn meer dan welkom om daar een handje bij te helpen! Koop de singles op iTunes, beluister ze -desnoods op repeat – op spotify of, stuur gewoon een mailtje en we zorgen ervoor dat er een getekend exemplaar jouw richting uitkomt.

We zullen voor Feestvarken ook het podium opkruipen op 10 december in Malle om het beste van onszelf te geven. De inkom van die avond wordt ook integraal weggeschonken.

Dus, online draaien die single, komen naar Malle en in tussentijd, stemmen, stemmen, stemmen voor Alleen ik en mijn muziek in de Vlaamse extra 15! Hoe meer de single gedraaid wordt, hoe meer mensen hem potentieel kopen en daar kunnen we alweer enkele kinderen blij mee maken.

Lieve groeten

Daisy & Gunther

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *